2017 Yaz Trendleri

Yaz nihayet geldi… Sıcaklıkların artmasıyla birlikte kıyafet seçimleri de yaza uygun olarak çeşitlenmeye başladı. 2017 yazında sokakta, tatilde, ofis yaşamında belli trendleri bol bol görmeye başladık.  Bu yaz geçtiğimiz sonbahar aylarında başlayan nakış ve işleme modası hız kesmeden devam ediyor. Kimilerine göre kısa sürecek olan bu akım, yaz aylarında da bolca görüleceğe benziyor. Gömlekler, pantolonlar, bluzlar nakış modasından nasibini alıyor.

İlkbahar aylarından başlayarak yaz boyunca göreceğimiz bir diğer parça: bol pantolonlar… Özellikle bilek boy geniş kesim pantolonlar çok revaçta olacak. Yaz sıcaklarında kullanım kolaylığı ile de bu pantolonların daha fazla tercih edilmesi olası.

Yaza Damgasını Vuracak Desenler

doll-1907768_640Bu yaz özellikle kalınlı inceli çizgiler, elbiselerde, bluz, pantolon ve büstiyerlerde bolca kullanılacak. Yazın olmazsa olmazı çiçek desenleri, tropik desenler, çok fazla olmasa da etnik desenler, hayvan desenleri de kullanılacak desenler arasında yer alıyor.

Yaz Renkleri

Bu yaz özellikle beyaz ve tonları çok kullanılacak gibi duruyor. Beyazın ardından yaz aylarında pastel renkler her tonuyla her kıyafette görülecek.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 Tuzunami. Tüm Hakları Saklıdır.