2017 Yazının En Trend Bikini Modelleri

Sıcak yaz günlerinin yüzün göstermeye başladığı son günlerde moda dünyasının yenilikçi bikini modelleri de vitrinlerde göze çarpmaya başlıyor. Gerek renkleri gerek desenleri gerekse estetik kesimleri ile beğeni toplayan bikiniler, şık ve cezbedici bir kadın imajı çizmenize destek oluyor. Her sezon yenilenerek kadınların tarzına uygun hale getirilmeye çalışan modeller arasında bu sezon neler olduğu merak ediyorsanız siz de aşağıda yer alan seçkin modellere göz atabilirsiniz.

Deniz Stilinizi Yansıtın!

sea-shells-1235586_640Plaj mevsiminin konsept anlayışına uygun şekilde yenilenen bikiniler, yeni sezonda kontrast renkleri ile göz kamaştırıyor. Egzotik, floral, etnik, geometrik ve asimetrik çizgili desenler, bikini modellerinde en sık görebileceğiniz desenleri işaret ediyor. Alt parçası düz stilde dizayn edilen ürünler, böylelikle diğer bikini modellerinizle de kolayca kombine edilebiliyor.

Halter kesim ve büstiyer formundaki modeller, yeni sezonun vazgeçilmez ürün grupları arasından öne çıkıyor. Üst parçası destekli ve toparlayıcı formda olan bikiniler, bu sayede renkli kombinlerinizde kusursuz bir görünüm ortaya çıkartıyor. Pudra pembe, saks mavisi, orman yeşili, limon sarısı gibi canlı ve enerjik tonlar ise bikini modellerinde görebileceğiniz renklere dikkati çekiyor.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 Tuzunami. Tüm Hakları Saklıdır.