2020 Gelinlik Trendleri

Şüphesiz ki kadınlar için en zor kıyafet seçimi gelinlik tercihidir. Nasıl bir model istediklerine karar vermeleri yeterli olmaz. Aynı zamanda seçtikleri gelinliğin yılın trendlerine de uygun olmasını isterler. İşte bu nedenle gelin adayları, modelleri incelerken 2017 gelinlik trendleri gibi yılın moda detaylarına da dikkat etmeye özen gösterirler. Peki, bu yılın trendleri neler?

2017’de Romantizm Ön Planda

Bu yıl hayat arkadaşlarına bir ömür “evet” diyecek olanlar,  gönüllerindeki romantizmi seçtikleri gelinlik modeli ile taçlandırabilir. Yeni sezonda romantik siluetler oldukça ön planda olduğundan siz de hayallerinizi süsleyen gelinliği kolaylıkla bulabilirsiniz. Modern çizgiler ile tasarlanan gelinliklerde; ışıltı detaylar her zamankinden çok daha fazla kullanılacağa benziyor.

Gelinlik tasarımcılarının yaptığı açıklamalara göre;  gelinlerin her daim tercihi ve talebi olan ışıltılı gelinlik modelleri, yeni sezonda gelin adaylarının yüzünü güldürecek.  Ayrıca cesur ve dikkat çeken detaylar da yeni modellerde kullanılacak. Trendler noktasında da en çok dikkat çeken detay; düşük omuzlar oluyor. Elbette straplez kesimler yine gelinlikler üzerindeki hakimiyetini sürdürüyor. Ancak; düşük omuz modellerinin, straplez kesimler ile sıkı bir rekabet içerisine gireceği de aşikar.

Derin Dekolteler ve Cesur Detaylar Hakim

2017 gelinlik modelleri incelendiğinde göze çarpan bir diğer detay da derin dekolteler oluyor. Özellikle; V dekolteli gelinlik modellerinde göğüs ya da sırtta kullanılıyor. Derin dekolteler cesur bir kadın imajı çizmek isteyen gelin adaylarının tercihi olabilir. Nadir de olsa karın dekoltesi, bel dekoltesi gibi sıra dışı dekolteler yeni gelinliklerde karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

Kollar ya da omuzlarda kullanılan dantel; illüzyon efektlerinin de 2017’de sıklıkla kullanılacağını belirtmek mümkün. Nostaljiye meraklı gelinler de seçimini büyük fiyonklu modellerden yana yapabilir. Yeni gelinlik trendleri arasında yer alan büyük fiyonklu kuşaklar da dikkat çekiyor. Sonuç olarak 2017’de gelinlik modelleri cesur dekolteler, ışıltılı bir görünüm ve illüzyonlu efektler gibi trendlerden oluşuyor.

 

Etiketler: , , , , , ,

 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 Tuzunami. Tüm Hakları Saklıdır.